Rreth kompanise

Kompaninia ZeroGravitet.sh.p.k eshte themeluar me 10 Mars 2012 me NIPT L21509021F. Kompania jone eshte konceptuar per rritjen e cilesise ne fushen e Teknologjise (Information & Communication Technology) e cila konsiston ne nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh si: Projektime, Implementim, Website, Hosting, Collocation, Mail Server etc. 0-Gravitet eshte e perkushtuar per te ofruar sherbimet me cilesi dhe garanci te larte per te gjithe klientet e saj.Ku ndodhemi :

  • Numer telefoni
  • +355 0676090216 / +355 44813813

  • Adresa
  • "Pallati Kultures" , Tirane

  • email
  • info@zerogravitet.al

 

* Si te regjistrosh domain? Kliko ketu: AKEP

Informacionet Ligjore

Emri : ZERO GRAVITET

Forma ligjore : Shoqeri me pergjegjesi te kufizuar Adresa zyrtare dhe elektronike : Pallati Kultures, Kati II, Tirane, Albania , info@zerogravitet.al

Numrin e rregjistrimit në QKR: L21509021F

Numrat e telefonit të kujdesit ndaj klientit : +355 44813813,

Adresa e-mailit dhe faqja e Internetit: info@zerogravitet.al / www.zerogravitet.al

buy viagra online # doxycycline bronchitis # generic levitra # cialis online # http://augmentin875-dosage.com/ # walmart cialis price # lisinopril # http://gabapentin300mg-dosage.com/ # furosemide lasix # tadalafil 20mg # doxycycline hyclate # http://sildenafilgeneric-citrate.com/